179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ugnsstekt apelsinglaserad bogstek med stjärnanis
Bogsteken bör vara väl mörad, alternativt kan kalvbog användas.Kärntemperat...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
97 Kcal / 100g
610 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Biff Rydberg
Rätten uppfanns på och fick sitt namn efter Hotell Rydberg i Stockholm (läs m...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
146 Kcal / 100g
638 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Biffstek med lök, Ångbåtsbiff med lök
Namnet ångbåtsbiff kommer sig av att man ursprungligen stekte biffen direkt p...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
92 Kcal / 100g
506 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Grillad oxfondsmarinerad dubbelentrecôte
Detta är ett recept för köttälskare, portionsbitarna dubbelt mot normalt (cir...
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
153 Kcal / 100g
868 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Bräserad rullad oxbringa
Detta är ett recept på urbenad bringskrov som rimmats. Färsk oxbringa kan a...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
241 Kcal / 100g
1025 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
BBQ brisket, grillad bringspets (oxbringa) som stek eller pulled beef
Bringspets/spetsbringa (fr. gros bout de poitrine, eng. brisket) är främre ...
Tid: 1 tim (+ 9 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
273 Kcal / 100g
478 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader
Rulader är en maträtt med överraskning, beroende på vad man fyller dem med. K...
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
184 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta
Detta är ett förenklat recept av rätten. För klassisk tillagning se recept &g...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
183 Kcal / 100g
722 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Skomakarlåda
Skomakarbiff (skomakarbit) är den bakre delen av biffraden. På biffens ovansi...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Tommy Myllymäki, Mitt Kök
193 Kcal / 100g
1113 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kall rostbiff med senapsrostade rotsaker, ansjovis och inlagd svamp
Anjovis till kött är en klassisk smaksättare, gott i gräddsås, ett måste i slot...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
137 Kcal / 100g
692 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion