174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Svampsmix (tillbehör eller lätt måltid)
I svensk "renlighetsiver" brukar vi vanligen tvätta svamp. Menyse´s...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
204 Kcal / 100g
130 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mangosalsa
OBS! Jalapeno är mycket starkt. Tillsätt efter egen smak. Denna kryddstarka ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
37 Kcal / 100g
78 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Broccoli al dente
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
36 Kcal / 100g
94 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Borretanlök är en liten tillplattad kepalök, en variant av gul lök. Benämns oft...
Tid: 40 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
26 Kcal / 100g
34 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Het tomatchilisås (utan socker)
Såsen passar till exempel till oxkötts-, fläskkötts- och köttfärsrätter. Pass...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
44 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kokta svartrötter
Svartrötter avger en klibbig vätska som fastnar på händerna och som är lite s...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
81 Kcal / 100g
68 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Verdure sott´olio di oliva - marinerade medelhavsgrönsaker under olivolja
Vad kan passa bättre än ett recept på en av Italiens mest användbara anrätt...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Patrik, Smaka & Se ¤
48 Kcal / 100g
125 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grön ärtpesto (tillbehör)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
63 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Sötsur rödlök till maten
Passar till allehanda kött och fiskrätter. I brist på tamarisoja använd annan j...
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
58 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rödkålssallad
Rödkål passar bra att servera till skinka, revbensspjäll eller stekt fågel.
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
47 Kcal / 100g
123 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)