174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rabarber-och stjärnaniskompott till mat
Passar bl.a. till kött.
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
24 Kcal / 100g
64 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Friterade lökringar, tre varianter
Något standardrecept finns egentligen inte, det är svårt att hitta två rece...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
182 Kcal / 100g
147 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Melonsallad
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
33 Kcal / 100g
141 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Vichykokta morötter
Klassist franskt recept. Morötterna lär bli mjällare i vichyvatten. Vichyvatten...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
39 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Skånsk brunkål av vitkål
Brunkål passar bl.a. till skinka, revbensspjäll eller fläskkorv. Brunkål, på ga...
Tid: 1 tim 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
61 Kcal / 100g
208 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Ingefärsdoftande edamame- och äppelsallad
Edamame är unga gröna sojabönor med balja. De används och tillagas som andra fä...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
241 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kikärtsröra med tomat (tillbehör)
Sambal oelek är en mycket het indonesisk chilipasta med röd chilipeppar som...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
165 Kcal / 100g
229 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Papayasalsa med koriander och chili till ostron
Ostron är ju ett känt afrodisiakum, papaya sägs även det ha en uppiggande effek...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
35 Kcal / 100g
11 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Maskrossallad med bacon eller Crottin
Sallad med bacon serveras som tillbehör till mat. Om bacon byts ut till kla...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
171 Kcal / 100g
114 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Caponata, sililiansk sötsur grönsaksröra
Caponata är en klassisk siciliansk-italiensk sötsur-salt grönsaksröra som ser...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
67 Kcal / 100g
243 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)