32 recept med Inälvor
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rognons de porc ā la crčme, njurragu
I stället för grisnjure kan kalv- eller lammnjure användas.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
141 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Ris de veau, stekt kalvbräss i bit
Brässen består av två halvor sammanbundna med ett mjukt vitt rör som skärs ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
148 Kcal / 100g
257 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ragnons de veau Bordelaise, bräserad kalvnjure i rödvinssås
Bordealaise = från Bordeaux i södra Frankrike, vilket brukar innebära att röd...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
160 Kcal / 100g
820 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Ris de veau ā la crčme - gräddstuvad kalvbräss
Om mindre fet grädde används behövs tillsats av lite vetemjöl. Strö i så fall...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
227 Kcal / 100g
384 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rognons de veau sauce Madčre, flamberad kalvnjure i madeirasås
Obs! Flambera utanför spisen om avståndet till fläkten är kort. Se under alla...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
207 Kcal / 100g
956 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Receptet hämtat från Tore Wretmans kokbok Meny.
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
106 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gryta på kalvhjärta med kantareller kokt i gryta
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
108 Kcal / 100g
591 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Stekt blodpudding med fläsk och lingon
Hemrörda råa lingon ger en syrlig pikant smak, som inte erhålles med köpt lin...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
354 Kcal / 100g
1329 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Rein d´agneau de Bercy, lammnjure med ljus vitvinssås från Bercy
Lammnjure kan bytas ut med grisnjure eller kalvnjure. Läs mer > Om njure.Ā...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
120 Kcal / 100g
546 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Ris de Veau Meuničre, enkelpanerad stekt kalvbräss
I filmen smaksätts rätten med pâte d´ail (vilökspasta), vilket är mixad vit...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
165 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion