154 recept med Pajer, tårtor, bakelser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pâte ā choux, petit chouxdeg, branddeg - grundrecept
Chouxbakelser är som regel söta (pâte ā choux sucré) och kan då vara smaksa...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
227 Kcal / 100g
61 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Vanlig svensk sockerkaksbotten, rulltårtebotten
Sockerkaksbotten kan i princip bakas på lite olika sätt utifrån hur ägg vispa...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
317 Kcal / 100g
678 Kcal / portion
GBR (GI) 31 / portion
-
Nationaldagsbakelsen, Sverigebakelsen
Svenska flaggans dag blev nationaldag 1983. Året därpå utlyste Arla en tävl...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
358 Kcal / 100g
247 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Söt pajdeg till efterrättspaj - grundrecept
Äggula och florsocker ger fastare resultat, vilket är brukligt i fransk Pât...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
467 Kcal / 100g
217 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Smulpajsdeg - Pâte crumble
Sockermängden varieras enligt egen smak och beroende på fyllningen. Fördelnin...
Tid: 45 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
497 Kcal / 100g
1668 Kcal / portion
GBR (GI) 36 / portion
-
Konditorns fruktmousse till tårtor, pajer
Fruktmousse tillreder konditorn på en äggskumsbas, oftast på italiensk marä...
Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
256 Kcal / 100g
731 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk äppelpaj
Äggula kan tillsättas degen, vilket ger fastare deg. Socker kan utelämnas i d...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
312 Kcal / 100g
658 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Klassisk wienerbrödsdeg, wienerdeg, wienerbrødsdej
Av wienerdeg bakar man wienerbröd, spandauer, kammar, kransar, wieneråttor me...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
448 Kcal / 100g
4810 Kcal / portion
GBR (GI) 85 / portion
-
Enkel wienerbrödsdeg, falsk wienerbrödsdeg
Till skillnad från klassisk wienerbrödsdeg skiktas inte smöret i olika lage...
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
384 Kcal / 100g
2927 Kcal / portion
GBR (GI) 109 / portion
-
Pâte sucrée, söt fransk pajdeg
Det är vanligt i pâte succrée att ersätter en mindre mängd av vetemjölet med ...
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
435 Kcal / 100g
2233 Kcal / portion
GBR (GI) 91 / portion