179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Entrecote salsa verde med friterad palsternacka
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
179 Kcal / 100g
872 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Ugnsstekt biff på rösti med grönsaksbearnaise
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Svarighet: Medel, Kock: Scan
135 Kcal / 100g
532 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Stekt biff med äppel- och rödvinschutney
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
120 Kcal / 100g
545 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Parmainlindad oxfilé i rödvinssås
Förfarandet att steka i två omgångar gör man för att få rosarött kött rakt ig...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
156 Kcal / 100g
935 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Entrecoterulader med rödbetssalsa
Denna rätt kan fungera som förrätt. Halvera i så fall ingrediensmängderna och...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
120 Kcal / 100g
629 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Köttgryta med svamp och selleri
Koktid köttgrytor: Det kan ta 1 till 4 timmar att tillaga en gryta beroende...
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
87 Kcal / 100g
434 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Höstgryta på högrev, rotsaker och svamp
All buljong äts inte. För att få rätt portions- och näringsberäkningar ange...
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
91 Kcal / 100g
420 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillad biff med makaronipudding och dragoncrème
Den bästa råvaran är den hängmörade, marmorerade biffen med fettkant ("...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
164 Kcal / 100g
1113 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Svärtad marinerad pepparstek
Kärntemperaturer ("innertemperatur"): Stekgrader kött *)Kärnte...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
153 Kcal / 100g
824 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Steak Diane, entrecote i dianesås
Om grönpepparn är torkad bör den läggas i vatten några timmar före tillagning...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
156 Kcal / 100g
689 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion