10 recept med Friterat grönt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Friterade panerade grönsaker
Grönsaker flyter upp när de börjar bli klara. Dock brukar smeten fastna i bot...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
111 Kcal / 100g
248 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Friterad persilja
Friterad persilja passar i stort sett till all friterad mat, förutsatt att ...
Tid: 5 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
35 Kcal / 100g
12 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Friterade lökringar, tre varianter
Något standardrecept finns egentligen inte, det är svårt att hitta två rece...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
182 Kcal / 100g
147 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Friterad svamp
Friterad svamp passar som tillbehör till alla slags kötträtter, men även till...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
36 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Friterade rotfruktschips (palsternacka, svartrot e.d.)
Använd de friterade rotfruktsskivorna som snacks eller som tillbehör och deko...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
79 Kcal / 100g
27 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Falafel, vegetariska friterade kikätsbollar
Det finns många varianter av falafel. Konserverade kikärter kan användas, m...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
138 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Akara, nigeriansk fritterad bönmos
Tricket för att få bönbollarna härligt fluffiga är att mixa smeten riktigt ...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
177 Kcal / 100g
313 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Pakora, indisk friterad grönsakssnacks
Tänk på att het olja är bränn- och brandfarligt. Läs mer > Så friterar man...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
124 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Mirchi bahji, indiskt friterat grönt i kikärtsdeg
Bhaji (bhajee, bhajji) kallas friterade grönsaker i syd-västra Indien. I norr...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
287 Kcal / 100g
298 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Banandumplings, banankroketter
Receptet hämtat från filmen. Kocken experimenterar med lite bakpulver och bik...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
114 Kcal / 100g
336 Kcal / portion
GBR (GI) 24 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)