58 recept med Vilt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Tjälknöl på hjort
Tjälknöl är ett klassiskt norrländskt sätt att tillreda stekar, som förr benä...
Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
154 Kcal / 100g
696 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Tjälknöl (tjälknul) grundrecept
Tjälknöl är fryst stek som ugnslagas otinat i låg ugnsvärme och på klassiskt ...
Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
134 Kcal / 100g
510 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Älgstek i ugn grundrecept
Det blir ofta kött över när man lagar stekar, vilket inte gör något. Uppvärmd...
Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
110 Kcal / 100g
630 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rödvinsmarinerad hjort- eller rådjursstek
Tid: 2 tim 30 min (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
121 Kcal / 100g
781 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Viltköttbullar med stomppotatis
Med samma färssmet kan du också göra fina små eller större biffar. Till jul k...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
178 Kcal / 100g
797 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Balsamicoglaserad rådjursstek med wokade honungsgrönsaker
Bästa köttet får man från ungdjur, och då är det en delikatess med mild v...
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
110 Kcal / 100g
547 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Krämig viltskavsgratäng
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
168 Kcal / 100g
737 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bästa renfilén till fest
Kontrollera med din kötthandlare att köttet är mörat, dvs mört. Kött kan med ...
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
107 Kcal / 100g
705 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Gin- och vinmarinerad älgstek
Älgkött måste möras efter slakt och före tillagning. En variant att göra dett...
Tid: 2 tim (+ 96 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
112 Kcal / 100g
590 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Hjortstek med svarta vinbär, äpple och rotselleri
Finns inte färsk karljohan går det bra med 25 gram torkad till 4 portioner.
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
132 Kcal / 100g
681 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion