174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillade grönsaker, grillad svamp
Nästan alla grönsaker går att grilla och det går oftast snabbt. Det är bara att...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rotfruktsgratäng
"Man tager vad man haver: Blanda de rotfrukter som du råkar ha tillgång ...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
174 Kcal / 100g
396 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kokta rotfrukter
Välj olika rotfrukter efter tillgång och smak. Även potatis går bra.
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
52 Kcal / 100g
61 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Stekt svamp - grundrecept
Stekt svamp passar väl till all stekt mat, särskilt kött och speciellt till v...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
36 Kcal / 100g
17 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ärtpurépuck, cylinder
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
159 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Grönsallad helt enkelt
Blanda gärna olika sallater med varandra och variera t.ex. med olika rotfrukter...
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
21 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stuvad spenat
Stuvad spenat är klassiskt tillbehör till bland annat rökt lax. Se recept >...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
41 Kcal / 100g
60 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tomatsalsa
Var försiktig med koriander, den har speciell och kraftfull smak som inte alla ...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
32 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Coleslaw Waldorf - amerikansk vitkålssallad
Coleslaw är en klassisk amerikansk sidorätt, med vitkål som bas. Varianterna är...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
146 Kcal / 100g
229 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Koka grönsaker - grundrecept
Vid kokning avger grönsakerna värdefulla vitaminer och mineraler. Därför skall ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
14 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)