229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Italiensk tomatsås, pizzasås
Vissa tillsätter lagerblad och andra oregano, persilja, eller körvel. Vi anse...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
73 Kcal / 100g
73 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sauce Pernod Ricard, smörsås till kött
Detta är en variant av smörsåsen beurre blanc. Se detta recept för detaljerad...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
733 Kcal / 100g
689 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Världens näst godaste sås till torskrygg
Brynt smör är en utmärkt smaksättare i olika sammanhang, till exempel av vani...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Tommy Myllymäki, Mitt Kök
467 Kcal / 100g
235 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce vin blanc ā glacer, ljus veloutésås passande till fisk i ugn
Såsen passar utmärkt till ljust kött, kokt fisk- tamfågel- ...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Larent Nadiras
147 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Svensk köttfärssås
Förebilden är italienarnas Ragu alla Bolognese (som i Bologna). Det är klassi...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
106 Kcal / 100g
102 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fårost med dadelhonung
Passar tillsammans med bröd eller som tillbehör till kötträtt.
Tid: 7 min , Svarighet: Medel, Kock:
187 Kcal / 100g
314 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Tahinipasta, tillbehör till orientalisk mat
Tahini är en oljerik sesampasta från Mellanöstern. Pastan har gamla anor och ...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
527 Kcal / 100g
577 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Remouladsås, Sauce Rémoulade
En remouladsås består av majonnäs, inlagd gurka, kapris och bladkryddor. Inom...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
616 Kcal / 100g
687 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Parisienne/Sauce Allemande, béchamel med grädde och ägg
Såsen passar till ägg, tamfågel, fisk, varma förrätter och till gratäng. ...
Svarighet: Medel, Kock:
183 Kcal / 100g
192 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hemlagad kalvbuljong, kalvfond (ljus köttbuljong)
Buljong kan göras på enbart ben, men den får mer karaktär om man tar med kött...
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)