19 recept med Vild skogsfågel
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Honungsvaktel med citronpotatis
Hel vild vaktel väger inte mer än 70-140 gram (urtagen 40-80g) vilket ger en ...
Tid: 45 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
151 Kcal / 100g
694 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Cailles crapaudine - quail scratchcock, stekt utvikt vaktel
Hel vild vaktel väger inte mer än 70-140 gram (urtagen 40-80g) vilket ger en ...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
224 Kcal / 100g
855 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Cailles Farcies au Foie Gras - gåsleverfylld vaktel
Punkt 1-6 görs i god tid. Börja tillagningen från punkt 1 en timme före ser...
Tid: 2 tim , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
218 Kcal / 100g
1030 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Pannstekt duvbröst på salladsbädd
Det finns runt 300 olika duvor i världen. De som föds upp och säljs i butik ä...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
388 Kcal / 100g
1011 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräserad duva eller ripa
Vildfågel är goda som unga. Gamla fåglar är magra och kan vara sega. Dessa ka...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
205 Kcal / 100g
1225 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Ugnslagad duva med chianti bruschetta
Det finns runt 300 olika duvor i världen. De som föds upp och säljs i butik är ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
428 Kcal / 100g
663 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ripor i gryta på klassiskt norskt vis
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
163 Kcal / 100g
709 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Morkulla pannstekt på brödkrutong
Det mesta kan förberedas i förväg. Brödet bör vara nystekt. Att fågeln är rum...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
353 Kcal / 100g
850 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Bécasse ā la ficelle, grillad morkulla
Filmen visar vänner i den gourmandiska föreningen Terroirs de gueuleton (terr...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
368 Kcal / 100g
583 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Bécasse au fumet, flamberad morkulla
Wretman: Morkullan är ur gastronomisk synpunkt vår förnämsta vildfågel, men...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
239 Kcal / 100g
841 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel