302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fiskgratäng
Tillval: Vill man dryga ut rätten kan man lägga ett lager skivad potatis i bott...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
175 Kcal / 100g
648 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Klassisk pannfisk
Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
182 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Brasgädda i kapprock ā la Bengt
De flesta rundfiskarna tilllagas på detta sätt.Kapprock är ett gammal term fö...
Tid: 1 tim (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
83 Kcal / 100g
425 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Gravad laxfisk - grundrecept
Gravad lax äts med fördel med kokt potatis och gravlaxsås. Eller varför inte ...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
260 Kcal / 100g
761 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkelpanerad strömming helt enkelt
Vitfisk är en ömtålig vara och brukar därför paneras på något sätt. Vanligt...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
145 Kcal / 100g
701 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Fisk under äppel- och purjolökstäcke (barnrecept)
Detta recept är ett av de godaste recepten tycker Anders på förskola Båten i St...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
102 Kcal / 100g
408 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Fiskfärs - grundrecept
Fet fisk är att föredra, till exempel sill, lax eller makrill. Mager fisk som...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
226 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lutfisk
Fastare fisk erhålles om den läggs i kallt vatten som byts några gånger. Om fry...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
94 Kcal / 100g
487 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Klassisk laxaladåb - kall inkokt lax i gelé
Laxaladåb kan med fördel tillagas dagen före servering för att se att gelén s...
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
194 Kcal / 100g
856 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Jansons frestelse
Tips: Täck formens botten med oskalad potatis = mängd potatis som behövs. Blö...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
188 Kcal / 100g
650 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)