29 recept med Plockmat grönt och annat
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ugnsbakad brie med tomat och basilika (plockmat)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
325 Kcal / 100g
50 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Cheddarpaj med vintersallad (plockmat)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 45 min (+ 1 tim 20 min) , Svarighet: Medel, Kock:
229 Kcal / 100g
158 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Cheddarsamosas (plockmat)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
317 Kcal / 100g
51 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Grillat bröd med cheddarröra (plockmat)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
228 Kcal / 100g
390 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Fyllda tomater (plockmat)
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
245 Kcal / 100g
200 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ägghalvor med svampröra (plockmat)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
128 Kcal / 100g
52 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Filodegsrullar med quornfärs och myntayoghurt (plockmat)
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
205 Kcal / 100g
3121 Kcal / portion
GBR (GI) 196 / portion
-
Grillat tunnbröd med pumpasmör (plockmat)
En normalportion huvudrätt väger ungefär 500 gram. På en buffé bör man räkna me...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
123 Kcal / 100g
178 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Avokadosnitt
Svarighet: Medel, Kock:
207 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion