7 recept med Bräss
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ris de veau, stekt kalvbräss i bit
Brässen består av två halvor sammanbundna med ett mjukt vitt rör som skärs ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
148 Kcal / 100g
257 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau ā la crčme - gräddstuvad kalvbräss
Om mindre fet grädde används behövs tillsats av lite vetemjöl. Strö i så fall...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
227 Kcal / 100g
384 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Receptet hämtat från Tore Wretmans kokbok Meny.
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
106 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de Veau Meuničre, enkelpanerad stekt kalvbräss
I filmen smaksätts rätten med pâte d´ail (vilökspasta), vilket är mixad vit...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
165 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt dubbelpanerad kalvbräss
De som har fördomar om inälvsmat, vet inte vilka delikatesser de går miste om...
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
127 Kcal / 100g
549 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Gräddstuvad kalvbräss
Stuvad kalvbräss är en milt smakande delikatess, som också passar utmärkt som...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
158 Kcal / 100g
594 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Kalvbräss pesto
Bräss är en körtel, ett organ för immunförsvaret, som finns hos unga ryggrads...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
167 Kcal / 100g
673 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion