18 recept med Inlagt grönt, chutney
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Heminlagd ättiksgurka
Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyng...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
13 Kcal / 100g
6 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pressgurka
Passar till allehanda kött-, köttfärs- och fiskrätter. En enklare variant är ...
Tid: 15 min (+ 5 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Sv. Institutet SI
13 Kcal / 100g
6 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mormors inlagda saltgurka, västeråsgurka i saltlag
Receptet är hämtat från Prinsessornas Kokbok årgång 1932 (läs mer > Prinse...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
15 Kcal / 100g
9 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mormors inlagda ättiksgurka, västeråsgurka i ättikslag
Gurkorna kan smaksättas på många sätt. I äldre recept var kanel, nejlikor, sv...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
90 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek
Tid: 5 min (+ 15 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
28 Kcal / 100g
32 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemsyltad asiagurka (asiegurka)
Asiagurka är en variant av vanlig grön gurka (läs mer > klicka på ingred...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
57 Kcal / 100g
79 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Asiagurka, syltgurka på gammalt vis
Gourmetmorsan: Den ligger där fortfarande, i mina föräldrars kök, den där rec...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
46 Kcal / 100g
48 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Marinerad syrlig lök
Marinaden kan stå kallt i upp till en vecka. Syrlig lök passar både till kött- ...
Tid: 10 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
78 Kcal / 100g
112 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hemlagad surkål
Att sura mat är ett gammalt sätt att konservera mat. Att sura kål kan ske på ol...
Tid: 1 tim (+ 450 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
31 Kcal / 100g
41 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Marinerade rödbetor
Marinerade rödbetor passar till stekt kött och korv. Är också en bra ingrediens...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
143 Kcal / 100g
273 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion