25 recept med Kött-/korvsmörgåsar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rostbiffsmörgås
Vi har valt en tjockare skiva rostbiff per smörgås. Det är mer lättuggat med ...
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
176 Kcal / 100g
271 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Sparrisbruschetta
Bruschetta (ital. bruscare = rosta), med ursprung från Toscana i Italien, är eg...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
200 Kcal / 100g
201 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Viltsmörgås
Man tager vad man hafver, sa´ Cajsa Warg (fast egentligen lär hon aldrig ha sag...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
154 Kcal / 100g
159 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Råbiff på macka (förrätt)
Säg till i butiken att mala nötkött till råbiff. Köttet skall vara purfärskt ...
Tid: 7 min , Svarighet: Lätt, Kock:
209 Kcal / 100g
348 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Skinkmacka med äppelkeso och krasse
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
172 Kcal / 100g
403 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Smörgås med äppel- och surkålschutney
Surkål är nyttigt och skonsamt för magen. Kan enkelt tillagas. Läs mer > Om ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
227 Kcal / 100g
651 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kycklingsmörgås med bacon
Näringsberäkning: Bacon och fläsk som steks tappar mycket fett och vatten v...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
258 Kcal / 100g
763 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Panini med leverpastej och gurka
Panino (pluralis = panini) betyder på italienska liten brödbit. Utanför Italien...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
185 Kcal / 100g
496 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Fyllt bröd
När jag var i Ryssland och jobbade med Tre Kronor gjorde dom det här brödet til...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
218 Kcal / 100g
326 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Skinksmörgås med äpple- och selleriröra
Om mackan ska ätas till lunch utöka gärna med frukt och/eller yoghurt.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
190 Kcal / 100g
606 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion