26 recept med Färsk frukt och bär
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Exotisk enkel fruktsallad
Välj ingredienser efter tillgång och säsong.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
44 Kcal / 100g
71 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Lyxig fruktsallad
Välj ingredienser efter säsong och tillgång.
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
57 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Svenska jordgubbar med vit choklad
Vattebad: Koka upp vatten i en större kastrull. Ställ en mindre kastrull eller ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
214 Kcal / 100g
312 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Jordgubbar med vispgrädde och basilika
Barn är sällan förtjusta i basilika, men för vuxna ger det en extra piff till...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
117 Kcal / 100g
370 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rabarber på höjden
Rabarber innehåller oxalsyra vilket ger den besk-syrlig smak. Oxalsyra i ...
Tid: 15 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
202 Kcal / 100g
363 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Jordgubbs- och mascarponeknyten (utan socker)
Använd helst muffinsformar av non-stickmaterial, så fastnar inte degen i formen...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Canderel
227 Kcal / 100g
232 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Aprikossorbet
Tid: 5 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
97 Kcal / 100g
131 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Jordgubbar i lime (utan tillsatt socker)
I stället för Canderel strö kan man använda annat syntetiskt sötningsmedel, ell...
Tid: 10 min (+ 20 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
43 Kcal / 100g
56 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Citruscocktail med balsamkanderade valnötter
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
155 Kcal / 100g
284 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Chokladdoppade jordgubbar
Överbliven choklad kan användas till att göra vackra chokladkreationer. Läs...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
360 Kcal / 100g
219 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)