182 recept med Kalla efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Svenska jordgubbar med vit choklad
Vattebad: Koka upp vatten i en större kastrull. Ställ en mindre kastrull eller ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
214 Kcal / 100g
312 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk nyponsoppa med mandelbiskvier och vispad grädde.
Nyponsoppa är en svensk klassiker som var mycket populär under världskrigsåre...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
105 Kcal / 100g
409 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Crème caramel - brylépudding (äggkräm)
Brylé (fr. brulé) = bränna, bränna vid men inte nödvändigtvis vidbränt, svart...
Tid: 1 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
139 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Obakad cheesecake med vit choklad och konjaksblåbär
Klassisk cheesecake är en ugnsbakad efterrätt där krämen blir stabil tack v...
Tid: 25 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
370 Kcal / 100g
461 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Enkel fruktmoussedessert på mango
Denna mousse är inte tillräckligt stabil för att användas som fyllning i tå...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
188 Kcal / 100g
454 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Maskintillverkarens kallfrysta vaniljglass
Glass med låg andel grädde behöver gelatin eller liknade för att bli stabil...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
201 Kcal / 100g
127 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Färskosttårta på 3 ingredienser
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
269 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Parfait glacé au café, klassisk kaffeparfait
Parfait är en frusen dessert på ägg, socker och grädde. En parfait kan smak...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
371 Kcal / 100g
279 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Italiensk maräng, mjuk dekormaräng
Italiensk maräng är en särskilt stabil maräng, håller länge utan att falla ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
222 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Äppelsoppa eller äppelkräm med äppelkrutong
Dessertsoppor är sjukt underskattat tycker jag. Gelatinet kommer göra soppan ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
117 Kcal / 100g
563 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)