19 recept med Lammstek i ugn
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Lammstek grundrecept
En stek som ugnslagas tappar cirka 20% i vikt. Normal portionsvikt enligt Liv...
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
146 Kcal / 100g
255 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kryddmarinerad lammstek
Kött som ugnslagas tappar 15-35%% av sin vikt beroende på stektid. Räkna med 18...
Tid: 1 tim 20 min (+ 7 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
132 Kcal / 100g
224 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lammstek med citronsmak, långstekt på grekiskt vis
Be slaktaren kapa bort den nedersta stumpen på steken (underbenet med hälsena...
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Kock:
135 Kcal / 100g
583 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Rimmad, torkad eller rökt fårfiol
Lammkyl = är lammet bakdel bestående av höft, lår och ben inklusive skinn. ...
Tid: 15 min (+ 80 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
112 Kcal / 100g
187 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lammlägg i ugn
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
159 Kcal / 100g
839 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Lammrostbiff med nypotatissallad och getostcreme
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
162 Kcal / 100g
704 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Färserad kokt och/eller stekt lammrulle
Lammbringa kan vara del av främre bröstkorg, det vill säga tjockbringan, elle...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
180 Kcal / 100g
1080 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Fylld lammstek
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
109 Kcal / 100g
509 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Lammstek provençale på rotfruktsbädd
Provencal brukar avse att maträtt med vitlök.Kärntemperatur kött ("inn...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
136 Kcal / 100g
699 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ugnstekt stor lammbogsstek
I England använder man av tradition lammbuljongtäringar i stället för kalv...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
207 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion