17 recept med Anka och gås
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Helstekt gås utan krås (grundrecept)
Portions- och näringsberäkning är speciellt och extra komplicerat för varor s...
Tid: 4 tim , Svarighet: Avancerat, Kock:
195 Kcal / 100g
395 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Helstekt gås till fest
Det avancerade med gås är inte så mycket tillagningen av varorna var för sig,...
Tid: 3 tim 30 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
140 Kcal / 100g
951 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Gåsbröst ā la anka på päronbädd
Gås och anka tillagas på samma sätt. Det är fet mat, men det mesta av fettet ...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
245 Kcal / 100g
715 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ugnslagat ank- eller gåsbröst med rödlökssky, brysselkål, äpple och hasselbackspotatis
Energi: Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här berä...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
133 Kcal / 100g
626 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Sprängd (rimmad) gås utan krås
"Sprängd" är ett gammat uttryck för rimmad (insaltad), det vill säg...
Tid: 2 tim 30 min (+ 120 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
332 Kcal / 100g
538 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Canard/caneton ā la presse - pressad anka, även kallad ā la rouennaise eller canard au sang (blodanka)
Canard ā la presse benämndes ursprungligen canard au sang ("blodanka&quo...
Tid: 1 tim , Svarighet: Avancerat, Kock:
488 Kcal / 100g
1016 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Apelsinanka
Här serveras en smörsås till ankan. Man kan också servera en klassisk fransk ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
261 Kcal / 100g
1221 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Canard aux Montmorency, anka med körsbärssås
Ärtpuré kan formas till en elegant "puck"(cylinder) men smeten måst...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
247 Kcal / 100g
1604 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Marinerad anka med smak av apelsin och fikon
Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här beräknas porti...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
123 Kcal / 100g
590 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Glaserade ankbröst med hasselbackspotatis
Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här beräknas porti...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
331 Kcal / 100g
1273 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel