26 recept med Köttförrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt)
Ursprungligen serverades rätten med kavring i stället för vitt bröd och lika ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
175 Kcal / 100g
385 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)
Ett antal avgångselever i Täby restaurangskola har tillagat recept till Kocks...
Tid: 15 min (+ 8 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
136 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gravad oxfilé (förrätt)
Att grava kött (nötkött och vilt) kan bli magiskt gott, men det gäller att ...
Tid: 20 min (+ 120 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Fontana
159 Kcal / 100g
180 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Örtgravad älgfilé (förrätt)
Älgkött måste vara väl mörat. Läs mer > klicka på ingrediensen. Korttidsma...
Tid: 15 min (+ 96 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
139 Kcal / 100g
185 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
119 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sesamcarpaccio (förrätt)
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
211 Kcal / 100g
250 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Älgcarpaccio med basilika, äpple och russin (förrätt)
Carpaccio förknippas vanligen med rått kött och ursprungligen av oxfilé. Läs ...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
132 Kcal / 100g
168 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Carpaccio är italiensk klassiker bestående av tunt skivad rå oxfilé med...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
177 Kcal / 100g
444 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
55 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vild carpaccio av älgfilé med senapslingon (förrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
123 Kcal / 100g
111 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)