179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Elefantöra
Elefantöra är en förstorad lövbiff och kan varieras på många sätt. Pepparrot ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
120 Kcal / 100g
559 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis
Spädning: Vätska i långpannan ger fuktig värme och saftigare kött. Förr spädd...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
223 Kcal / 100g
317 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rostbiff - grundrecept
Rostbiff är utmärkt restmat, uppvärmd eller ännu bättre kall med varm sås til...
Tid: 2 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
157 Kcal / 100g
260 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Helstekt biff med rotsaksbearnaise
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Svarighet: Medel, Kock:
116 Kcal / 100g
570 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis
Receptet hämtat från Vårt Hems Stora Kokbok utgiven 1933 (med Kockskolans k...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
165 Kcal / 100g
985 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad ryggbiff
Bästa grillresultat får man om man förlagar köttet i ugn innan grillning skal...
Tid: 15 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
168 Kcal / 100g
381 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxfilé med bearnaise, stekt svamp och råstekt potatis
För att laga oxfilé till större sällskap, se recept > Oxfilé till stora sä...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
179 Kcal / 100g
964 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Bräserad högrevsstek
Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhetsgrad. Högrevskärnan är mö...
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
119 Kcal / 100g
601 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rosépepparentrecote
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock:
159 Kcal / 100g
690 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Högrevsstek i ugn
Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhetsgrad. Högrevskärnan är mö...
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
106 Kcal / 100g
452 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion