76 recept med Skaldjur
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Hemkokt krabba
Krabba säljs färdigkokta i butik. Ungefär 1/3-del av en krabba är ätbart, r...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
231 Kcal / 100g
777 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Kräftskiva - checklista
"Helan går..." är Sveriges mest använda skålvisa. Okänt ursprung, m...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Räkor helt enkelt
Lägg gärna upp räkorna snyggt som på bilden. Ta i så fall fram en rund skål o...
Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
233 Kcal / 100g
823 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Moules marinière - sjömanshustruns ångkokta musslor
Musslor som får koka för länge blir sega. Rätten fungerar utmärkt även som förr...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
164 Kcal / 100g
523 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Friterad calamari, bläckfiskringar
Den bläckfisk som ibland brukar förekomma i svenska butiker är rensad fryst m...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
213 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hemkokt hummer
Att knivdöda humrar är det humanaste sättet att döda en hummer. Att som på kl...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
91 Kcal / 100g
222 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Plateau de fruits de mer, skaldjursplatå
Skaldjursplatåer komponeras beroende på tillgång och enligt egen smak. Berä...
Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
137 Kcal / 100g
1128 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Musseltagine med fänkål och kryddig korv
I brist på tagine används stor gryta eller kastrull.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
295 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kräftlag
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
69 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kokt skottarevshummer
Kontrollera innan tillagning att humrarna är livfulla, inte halvdöda. Detta g...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
115 Kcal / 100g
289 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion