34 recept med Krämefterrätt, pannacotta, pudding
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Lätt äggkräm med citron och bär
Lätt äggkräm = vaniljsås, till skillnad från tjock äggkräm = kräm. Läs mer ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
186 Kcal / 100g
424 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Gammaldags vaniljpudding
Vaniljpudding var en vanlig efterrätt i mitten av 1900-talet. Ofta tillrett...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
278 Kcal / 100g
704 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Zabaione, sabayon, italiensk äggkräm
Zabaione, zabaglione (it. = "skumma", fr. = sabayon/-ne) är en it...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Zester Daily
265 Kcal / 100g
239 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Crčme caramel - brylépudding (äggkräm)
Brylé (fr. brulé) = bränna, bränna vid men inte nödvändigtvis vidbränt, svart...
Tid: 1 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
139 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Crčme brûlée, bränd äggkräm
Detta är en av världens mest populära desserter, en efterrätt man inte glömme...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
386 Kcal / 100g
524 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gjuten pumpacreme, äggkräm med mashmallows, inkokt pumpa och rostad mandel
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
196 Kcal / 100g
855 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk eller modern chokladpudding
Chokladpudding är klassisk efterrätt. Numera äter man mest chokladmousse vi...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
150 Kcal / 100g
389 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Raspberry Romanoff, jordgubbskräm
Detta är en fyllig efterrätt tack vare mycket grädde. Lämpligtvis serveras mi...
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
278 Kcal / 100g
612 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Snömos (äppelfromage)
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
205 Kcal / 100g
374 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Oeufs ā la neige (Ile flottante) - snöägg flytande i vaniljsås
Oeuf ā la neige är en klassisk fransk efterrätt med anor från 1500-talet.Il...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
658 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)