18 varor med Grönsaker ¤ » Kål
-
Om kål
28 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 30
-
Grönkål, bladkål
40 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 30
-
Svartkål
-
Vitkål, huvudkål
30 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 20
-
Rödkål
31 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 30
-
Savojkål
28 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 30
-
Spetskål
26 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 30
-
Blomkål
24 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 30
-
Romanesco
28 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 30
-
Broccoli
35 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 30
-
Brysselkål
44 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 30
-
Salladskål
21 Kcal / 100g
GI (rå): 15
GI (kokt): 20
GI (stekt): 25
-
Pak Choi
21 Kcal / 100g
GI (rå): 15
GI (kokt): 20
GI (stekt): 25
-
Surkål
17 Kcal / 100g
GI (rå): 20
GI (kokt): 25
GI (stekt): 25