35 varor med Lamm, får, get » Styckdelar lamm
-
Styckning lamm och får
-
Lammhals, nacke, huvud
177 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammkarré, lammentrecote
177 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammbog, tjockbbringa
134 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammrygg, lammsadel
232 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammkotletter
232 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammracks
103 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammfilé
103 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammtunnbringa, slaksida
184 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammkyl, lammstek
112 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammrostbiff
112 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Lammlägg }
137 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Grytbitar lamm }
112 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0