59 varor med Nöt och kalv » Styckdelar nöt/oxe #
-
Styckning nöt, nötkött
-
Nötstek, oxstek
114 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Komule, oxkind
144 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Hals nöt
191 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Högrev nöt
144 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Entrecote nöt
141 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Oxbringa
205 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Nötbog, märgpipa
118 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Biff, ryggbiff nöt
123 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Oxfilé
124 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Rostbiff nöt
125 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kållapp, flankstek
135 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Njurtapp, bringfästen
123 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Nötrulle
103 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Ytterlår nöt
111 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Innanlår nöt
114 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Fransyska nöt
115 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Oxlägg
108 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Oxsvans
171 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Grytbitar nöt
144 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0