24 varor med Nöt och kalv » Styckdelar kalv }
-
Styckning kalv }
-
Kalvstek }
108 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvhuvud, kalvkind
135 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Hals, högrev kalv }
135 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalventrecote }
141 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvbringa }
186 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvtunnbringa }
173 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvbog, märgpipa }
106 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kotlettrad, kalvkotletter }
122 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvfilé }
105 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvrulle }
103 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvytterlår}
117 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvinnanlår }
107 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvfransyskan }
108 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Kalvlägg
98 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0
-
Grytbitar kalv }
135 Kcal / 100g
GI (rå): 0
GI (kokt): 0
GI (stekt): 0