Grupper inom
                Franska receptklassiker:
              
              
        
      
        
      
        
      
    
    
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
          
              
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
      
        
          
              
          
          
        
        
      
    
            I kulinariska sammanhang kan det avse en "fond" (en grund), något som hackats, pureats, eller en koncentrerad sås. Coulis de tomates = passerade tomater, coulis de framboise = hallonpuré. Se recept via länk ovan. Se film Coulis de tomate, klicka på "Ma fleur d´orange" under bilden.
Š Kunskapskokboken. Reviderat 2017-10
 
              
  
    
               Skriv ut dryck
                  Skriv ut dryck