Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Varufakta
  • » Ost
  • » Mögelostar
Blu Bayou }

Fotograf/bild: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Blu Bayou }

skriv ut Blu Bayou } Skriv ut vara
Grupper inom
Europeiska grönmögelostar }:

Bavaria Blu }

Blualp }

Blu Bayou }

Bonifaz }

Chabrales }

Cambozola }

Stichelton

Gorgonzola }

Picon }

Stilton }

Stichelton

Ursprung: Bayern, Tyskland.

Osttyp: Blåmögelost.

Ytskikt:

Snittyta:

Konsistens: Krämig.

Smak:

Lagring:

Fetthalt: 30%.

Förvaring: Högst 10°C.

Kommentar:

Sponsras av

Innehållsförteckning

  • Mögelostar
  • Om mögelostar }
  • Nordiska vitmögelostar
  • Nordiska grönmögelostar }
  • Franska vitmögelostar }
  • Franska grönmögelostar }
  • Europeiska vitmögelostar }
  • Europeiska grönmögelostar }

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner