Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Kokkonst
  • » Kokkonst
  • » Matlagning och hantering kött
Gravad älgfilé

Fotograf/bild: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Marinera, grava, rimma kött }

skriv ut Marinera, grava, rimma kött } Skriv ut dryck
Grupper inom
Tillagning kött:

Om animalier }

Om kött

Begrepp kötträtter

Om tillagning kött

Så kokas, bräseras kött

Så ugnslagas kött #

Så pannsteks kött }

Så grillas kött

Så röks kött }

Så friteras kött }

Så torkas kött, torkat kött

Marinera, grava, rimma kött }

Så skär man upp kött }

Om tillagningstid kött }

Pågående arbete, text ej klar.

 

Läs mer

Om inläggning, marinering, macerering ¤

Om salta, sockra, syra, grava, möra

Om torkning, rökning

Film: Smoking ribs (revbensspjäll)

Lägg in en kommentar.
Antal kommentarer: 0 Visa Dölj

Innehållsförteckning

  • Matlagning och hantering kött
  • Tillagning kött
  • Hantera och förvara kött

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner