Viltpasta tagliatelle
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Viltpasta tagliatelle

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 1077

GBR (GI) / port: 29

Recept: 4307 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 6%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 668 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och finhacka lök. Riv parmesan.
  2. Skär köttet i små bitar. Strö mjöl och salt på en tallrik. Vänd köttet i mjölet.
  3. Hetta upp rikligt med matfett i en kastrull. Tillsätt köttet och bryn hastigt på medelhög värme. Lyft upp köttet och lägg åt sidan.
  4. Fräs löken mjuk i cirka 7 minuter på medelvärme. Häll över vin och koka ner till hälften. Tillsätt fond och grädde (eller mjölk). Smaka av med salt och peppar. Koka ihop såsen. Tillsätt köttet mot slutet.
  5. Koka under tiden pasta enligt anvisning på förpackning. Låt rinna av väl i durkslag.
  6. Lägg upp pastan, häll över såsen, garnera med parmesan och kryddgrönt.

Kockens kommentar

Pasta passar alltid bra när man har rester. Läs mer om tagliatelle > Klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem