
Viltpasta tagliatelle
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 1077

GBR (GI) / port: 29
Recept: 4307 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 6%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Skala och finhacka lök. Riv parmesan.
- Skär köttet i små bitar. Strö mjöl och salt på en tallrik. Vänd köttet i mjölet.
- Hetta upp rikligt med matfett i en kastrull. Tillsätt köttet och bryn hastigt på medelhög värme. Lyft upp köttet och lägg åt sidan.
- Fräs löken mjuk i cirka 7 minuter på medelvärme. Häll över vin och koka ner till hälften. Tillsätt fond och grädde (eller mjölk). Smaka av med salt och peppar. Koka ihop såsen. Tillsätt köttet mot slutet.
- Koka under tiden pasta enligt anvisning på förpackning. Låt rinna av väl i durkslag.
- Lägg upp pastan, häll över såsen, garnera med parmesan och kryddgrönt.
Kockens kommentar
Pasta passar alltid bra när man har rester. Läs mer om tagliatelle > Klicka på ingrediensen.