American Pancakes, amerikanska tjocka pannkakor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal plättar: 8

 

Kockskolan:

 

Om pannkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

American Pancakes, amerikanska tjocka pannkakor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 238

Kcal / portion: 215

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1721 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 15%

Kolhydrater: 25%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 90 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pannkakor > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Vispa filmjölk med ägg. Tillsätt mjöl, bakpulver, socker och salt. Blanda väl.
  2. Smält matfett i en panna och vispa ner fettet i smeten. Smeten skall vara tjock.
  3. Grädda pannkakorna på medelhög värme i pannan (mer stekfett behövs ej). Vänd pannkakan när ytan stelnat. Stek ett par minuter på andra sidan.
  4. Stek samtidigt bacon och korv på medelhög värme till fin yta.

Kockens kommentar

Amerikanska pannkakor med lönnsirap är ett klassisk amerikansk arbetarfrukost eller som brunchmat. De ska vara 10-15 centimeter breda och 2 centimeter tjocka. I stället för lönnsirap kan flytande honung användas. Servera enbart med lönnsirap, eller med små korvar och/eller bacon.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem