Varm svampsmörgås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Salt till smaksättning

 

 

Svartpeppar nymald

 

 

Smör el. margarin

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Varm svampsmörgås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 200

Kcal / portion: 283

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1132 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 11%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 142 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt till smaksättning %

Svartpeppar nymald 0%

Smör el. margarin 2.0 msk 18%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Stek brödet i panna med smör, eller rosta.
  2. Ansa och skiva svampen, finhacka löken.
  3. Stek svampen på medelhög värme i torr panna tills all vätska dunstat bort. Tillsätt smör och löken. Stek några minuter till.
  4. Tillsätt crème fraiche. Låt sjuda några minuter. Smaka av med salt.
  5. Fördela svampblandningen på brödet. Garnera med persilja eller annan krydda. Dra några varv med svartpepparkvarn. Servera genast.

Kockens kommentar

Olika sorters svampar kan användas, liksom olika kryddor efter egen smak. Extra gott blir det om man blandar olika sorters svamp.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem