Helstekt fasan i ugn
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Fasan urtagen med skinn

2.0 

styck

Späck tunn skiva

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Helstekt fasan i ugn

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 249

Kcal / portion: 433

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1733 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 32%

Fett: 13%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 174 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Fasan urtagen med skinn 2.0 styck 100%

Späck tunn skiva Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning

Se film, klicka på "Cook123" under bilden. Filmreceptet avviker något från detta recept.

  1.  Fågeln skall vara hängd, urtagen och flådd. Behåll skinnet på under stekning även om det inte äts. Läs mer > Så möras skogsfågel.
  2. Bardera: Skydda bröstfiléerna med späckskivor eller stekfläsk och bind ihop fågeln med bindgarn så att benen ansluter till kroppen och att fläsket hålls på plats.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem