
Helstekt fasan i ugn
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 249

Kcal / portion: 433

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1733 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 32%
Fett: 13%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Fasan urtagen med skinn 2.0 styck 100%
Späck tunn skiva Äts ej
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning
Se film, klicka på "Cook123" under bilden. Filmreceptet avviker något från detta recept.- Fågeln skall vara hängd, urtagen och flådd. Behåll skinnet på under stekning även om det inte äts. Läs mer > Så möras skogsfågel.
- Bardera: Skydda bröstfiléerna med späckskivor eller stekfläsk och bind ihop fågeln med bindgarn så att benen ansluter till kroppen och att fläsket hålls på plats.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel