Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 291

Kcal / portion: 768

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1537 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 27%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Använd små rosttbratwurst som steks i lite av smöret 3-4 minuter.
- Vispa ihop äggen i en bunke.
- Smält resterande smör i en stekpanna på medelvärme och häll i äggen. Rör med trägaffel oavbrutet i pannan tills äggmassan börjar stelna. Lyft av från värmen och fortsätt röra tills äggröran är krämig. Om det skulle behövas, värm en stund till på plattan men låt det inte gå för länge. Äggröra skall vara krämig. Häll på grädden och rör om, klart för servering. Sallad,tomat och gurka är gott till.