Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 74

Kcal / portion: 597

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2389 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 3%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Skala och hacka lök och vitlök. Skala morötter, potatis och rödbetor. Skär morötter och potatis i skivor. Strimla vitkål och rödbetor.
- Fräs löken mjuk och glansig i matfett i en gryta på medelhög värme.
- Häll i vatten+fond. Tillsätt potatis, vitkål, morötter och rödbetor. Koka tills de är knappt mjuka i cirka 15 minuter. Smaka av med vinäger, salt och peppar.
- Häll upp i tallrikar och toppa med en klick créme fraiche. Garnera med färsk timjan.