
Grillade grönsaker på hög (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 156

GBR (GI) / port: 0
Recept: 623 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 4%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så grillas grönsaker > Äts ej
Om utegrillning > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Sätt på grillen.
- Skär aubergine och squash på längden.
Skiva paprika i 4 delar. Ta bort det vita. - Torrgrilla grönsakerna tills det fått färg.
Grilla skinkan hastigt tills knaprig. - Varva alla ingredienser på varandra.
Ringla över olivolja och salta lätt.
Kockens kommentar
Skivad aubergine och squash grillas runt 4 minuter per sida. Paprikan i 3-4 minuter. Läs mer i Kockskolan > Så grillas grönsaker.