Baconlindad grillad rödvinstorsk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kapris

2.0 

msk

Purjolök

0.5 

styck

Olivolja

6.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Baconlindad grillad rödvinstorsk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 123

Kcal / portion: 501

GBR (GI) / port: 12

Recept: 2006 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 8%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 407 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Kapris 2.0 msk 0%

Purjolök 0.5 styck 2%

Olivolja 6.0 msk 34%

...

Skapat av
Santa Maria

Tillagning (1 tim 30 min )

  1. Dela torskblock i portionsbitar (2 bitar per person). Pensla bitarna med BBQ Marinade Red Wine. Vira in i bacon. Låt marinera minst 1 timme.
  2. Sätt på grillen. Grilla de baconinlindade torskbitarna på medelvärme under cirka 6 minuter.
  3. Potatissalladen kan göras på två sätt. Antingen lägger du potatisen direkt på grillen. Eller så kokar du den först och låter den svalna innan du grillar den.
  4. Blanda Sauce Mix Garlic & Herbs med vitvinsvinäger, kapris, olivolja och purjolök. Häll sedan blandningen över den grillade potatisen och rör om.

Kockens kommentar

Synd att inte alla vågar prova på att grilla fisk när det finns läckerheter som denna att bjuda på! Servera gärna tillsammans med ett gott bröd.

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem