Rökt makrill med primörgurka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Så röks fisk >

 

 

Om rökning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rökt makrill med primörgurka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 223

Kcal / portion: 597

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2387 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 18%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 267 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så röks fisk > Äts ej

Om rökning > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Dela gurkor. Finhacka chili. Skär det gröna på knipplök i fina ringar. Skär det vita i halvmånar.
  2. Smält smör. Lägg ner gurkan och värm den i smöret. Tillsätt chili och lök. Pressa i citron.
  3. Värm makrill lätt i micro eller ugn.
  4. Lägg upp gurkan. Skeda över smöret. Garnera med dill.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem