
Rökt makrill med primörgurka
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 223

Kcal / portion: 597

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2387 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 18%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Dela gurkor. Finhacka chili. Skär det gröna på knipplök i fina ringar. Skär det vita i halvmånar.
- Smält smör. Lägg ner gurkan och värm den i smöret. Tillsätt chili och lök. Pressa i citron.
- Värm makrill lätt i micro eller ugn.
- Lägg upp gurkan. Skeda över smöret. Garnera med dill.