Grillad tomat- och ingefärsmarinerad lax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Olivolja

0.5 

dl

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillad tomat- och ingefärsmarinerad lax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 147

Kcal / portion: 625

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2501 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 426 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 0.5 dl 15%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

Salt 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Sätt på utegrillen.
  2. Skala ingefära. Mixa hälften av tomaterna, ingefära och sambal oelek. Pensla på laxfiléer. Låt stå och marinera cirka 10 minuter.
  3. Skiva resten av tomaterna och mozzarella i 1 cm breda skivor. Skölj bönor.
  4. Lägg upp rucola och bönor. Varva tomat och mozzarella över.
  5. Grilla laxen 3 minuter på varje sida. Lägg upp ovanpå tomat och mozzarella. Ringla över olivolja. Pressa över citron och salta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem