
Hickorygrillade kycklingfiléer med bön- och mangosallad
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 105

Kcal / portion: 409

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1637 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 4%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Tänd grillen. Gnid in kyckling med hickorykrydda.
- Sallad: Skölj av bönorna i kallt vatten, låt rinna av i sil. Strimla salladslök. Skala mango och skär i klyftor. Fördela spenatblad, salladslök och bönor på ett stort fat. Toppa med mangoklyftor.
- Dressing: Finhacka vitlök, koriander och chili. Blanda samman ingredienserna till dressingen.
- Grilla kycklingen cirka 6 minuter på varje sida.
- Servera kycklingen till salladen. Droppa över dressing. Smaklig måltid!