Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 418

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1674 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 21%
Fett: 13%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Så grillas kött > Äts ej
Så lagas fläskkarré > Äts ej
Om fläskkött > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning
Se film, klicka på "Meat Me At Home" under bilden.
- Starta grillen för direkt värme.
- Förbered och tillaga tillbehör enligt eget önskemål.
- Marinad: Pensla köttet med valfri grillmarinad, gärna trögflytande. Egentligen behövs bara lite olja, salt och peppar på en pluma från Iberiabris. Marinaden kan förta den fina köttsmaken.
- Grilla: Köttet grillas på direkt värme. Stek det som biff, fast aningens längre. Stek drygt lika många minuter på var sida som det är tjockt, till exempel 2 cm = 2-3 minuter per sida. Vänd ofta så blir det jämnare genomstekt.