Grillad lammkorv med bön- och rödbetssallad
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 199
            Kcal / portion: 708
            GBR (GI) / port: 3
Recept: 2832 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 14%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Sätt på grillen.
 - Borsta rödbetorna rena. Skär av blasten. Rödbetor har mycket starkt färgämne. Är höljet oskadat färgar de mindre.
 - Lägg betorna i en kastrull och fyll på med saltat vatten, så att betorna täcks. Koka betorna nästan mjuka under lock. Känn efter med en sticka. 
 - Skala och skär ner rödbetor. Häll av spadet på bönor och skölj dem. Skär feta i kuber.
 - Fördela rucola, rödbetor, bönor och fetaost på ett fat.
 - Grilla lammkorv 3-5 minuter. Lägg korven på salladen. Ringla över olivolja. Salta och peppra. Garnera med valnötter.