Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 802

GBR (GI) / port: 7
Recept: 3208 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 12%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt på grillen och låt den bli varm.
- Gnid in lammet med rapsolja, salt, svartpeppar och rosmarin. Grilla på medelvärme cirka 15 minuter till en innertemperatur på 58°C.
- Låt vila 10 minuter innan servering.
- Lägg rödbetor i en kastrull, täck med saltat vatten. Tillsätt vinäger och fänkål. Låt koka tills betorna är mjuka, cirka 10 minuter. Skala dem därefter och behåll blasten.
- Rosta pinjenötter i en torr panna.
- Lägg upp och strö över getost och pinjenötter. Garnera med körvel och servera med potatissallad.