Fläskfilépanna
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilépanna

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 508

GBR (GI) / port: 12

Recept: 2031 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 419 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

...

Skapat av
Arla

Tillagning

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär köttet i skivor. Stek det i smör-&rapsolja i en panna 2 minuter på varje sida.
  3. Tillsätt grädde, buljongtärning och körsbärstomater, rör om och låt koka i 2 minuter. Strö över timjan.
  4.  Servera med ris och grönsallad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem