Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 122

Kcal / portion: 144

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1154 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 5%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min + 2 tim )
- Tina fisken (se kommentar). Halvtinad fisk är lättast att skära.
- Bena ur vid behov och skär sneda tunna skivor. Lägg upp på fat eller tallrikar.
- Salta och peppra. Pressa citronjuice över. Häll på olivolja.
- Finhacka persilja och ta ut granatkärnorna ur frukten (läs mer > klicka på ingrediensen). Fördela över fisken.
- Ställ kallt eller servera direkt.
Kockens kommentar
Fisk kan innehålla parasiter, i synnerhet insjöfisk. Dessa dödas om fisken fryses i två dygn. Läs mer > Parasiter i fisk. Läs mer om sik > klicka på ingrediensen.Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)