Pestopasta med parmesan
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 1

Philadelphiaost light }

90.0 

gram

Parmesan nyriven

45.0 

gram

Pesto Genovese

2.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pestopasta med parmesan

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 1364

GBR (GI) / port: 39

Recept: 1364 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 899 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Philadelphiaost light } 90.0 gram 10%

Parmesan nyriven 45.0 gram 12%

Pesto Genovese 2.0 tsk 4%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Koka pastan i grönsaksbuljong.
  2. När det är 1 minut kvar av koktiden. Lägg ner edamamebönor, skivad/hackad lök och skivad/hackad vitlök.
  3. Häll bort buljongen, men spara 90 gram som du häller tillbaka i pastan igen.
  4. Ha i philadelphiaost och pesto. Krydda med salt och vitpeppar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem