Broccoli- och potatissoppa med ingefära
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Sambal oelekpasta }

1.0 

tsk

Salt

1.0 

krm

Svartpeppar mald

1.0 

krm

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Broccoli- och potatissoppa med ingefära

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 44

Kcal / portion: 195

GBR (GI) / port: 0

Recept: 390 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 3%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 438 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 1%

Salt 1.0 krm 0%

Svartpeppar mald 1.0 krm 0%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Koka upp vatten tillsammans med buljongtärningen.
  2. Tärna potatis och blomkål. Hacka eller skiva lök, vitlök och ingefära. Lägg ner i vattnet.
  3. Låt koka tills grönsakerna mjuknat.
  4. Tillsätt crème fraiche, citron, sambal och kryddor.

Kockens kommentar

Soppan blir ganska syrlig. Ta mindre citron om du vill minska den syrliga smaken!

TIPS! Uteslut citron och sambal och variera kryddningen med något annat som du gillar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem