Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 537

GBR (GI) / port: 12
Recept: 2147 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 4%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Svartpeppar 1.0 krm 0%
Matlagningsgrädde 2.5 dl 18%
Margarin flytande 80% 0.5 msk 2%
...
![]()
Skapat av
sofiemariastenberg
Tillagning
- Koka pastan.
- Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet.
- Skär kycklingen i små bitar.
- Skala och hacka vitlöken.
- Grovstrimla tomater och spenat.
- Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
- Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min.
- Servera såsen med pastan.
Tips: Det går bra att byta den frysta spenaten mot färsk.