Italiensk kycklingpasta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Svartpeppar

1.0 

krm

Matlagningsgrädde

2.5 

dl

Margarin flytande 80%

0.5 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Italiensk kycklingpasta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 537

GBR (GI) / port: 12

Recept: 2147 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 405 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Svartpeppar 1.0 krm 0%

Matlagningsgrädde 2.5 dl 18%

Margarin flytande 80% 0.5 msk 2%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Koka pastan.
  2. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet.
  3. Skär kycklingen i små bitar.
  4. Skala och hacka vitlöken.
  5. Grovstrimla tomater och spenat.
  6. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
  7. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min.
  8. Servera såsen med pastan.

Tips: Det går bra att byta den frysta spenaten mot färsk.

Kockens kommentar

Tricolore speciale! Grön spenat, röda tomater och vit pasta, italienskt och gott så det förslår. Recept från Arla.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem